Direktlänk till inlägg 10 augusti 2007

Ledig dag!!

Av virvlan - 10 augusti 2007 08:10

Idag har jag en ledig dag, inget inplanerat förrän kl 18. Skönt. Ska dock in på jobbet än sväng och fixa några grejer som jag inte hann igår, de skulle iof kunna vänta till måndag men skönt med helg och veta att det är klart.

I morgon lördag ska jag åka till Timrå för att spela match och efter det så är det kalas som gäller, en tjej i laget fyller 30 och ska ha party med Cowboy tema. Ska bli riktigt skoj, speciellt som jag vet att de som kommer är riktiga party prinsar och prinsessor, då är det svårt att inte ha kul.


Igår kväll frågade n om jag inte skulle ställa någon klocka tills idag och jag svarade att nej jag ska sova länge i morgon utan att ställa någon klocka. Halv sex vaknade jag.........hur e de möjligt!!!!! Pigg som en lärka, inget annat att göra än att stiga upp. så nu är det dags för den andra koppen kaffe. So long amigos.

 
 
gulligagumman

gulligagumman

10 augusti 2007 11:09

Haha är det inte typiskt, att när man får sova så vaknar man jättetidigt.
Ha en mysig dag, kram!

http://gulligagumman.bloggagratis.se

 
Filifjonkan kikar in

Filifjonkan kikar in

10 augusti 2007 15:24

Godeftermiddag.Jaha du det är ju typiskt att vakna tidigt nr man får sova..kroppen är inställd på tidig väckning..Såg att du hade fint väder,,grattis kan inte säga detsamma kvalmigt som bara den ingen luft att andas idag känns det som. Tänker på dem som har astmaproblem en sån här dag,måste vara jättejobbigt Så det skall bli cowboykalas åå så roligt med partyprinsar också..hm kanske blir en riktigt lyckad kväll då, du kan väl ta en svängom åt Filifjonkan med något riktigt vackert att hålla i...en tryckare...skulle vara på sin plats tror jag så det blir liv i de gamla knäppkängorna..
Hur o hur så skall du ju ha det riktigt roligt med dig.

http://filifjonkan-se

 
gulligagumman

gulligagumman

11 augusti 2007 11:41

Hoppas du får en trevlig lördag!

http://gulligagumman.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av virvlan - 12 december 2007 23:15

Nu flyttar jag, ev för alltid eller bara för ett tag, du hittar mig på http://virvlan.blogg.se...

Av virvlan - 9 december 2007 19:38

Av virvlan - 29 november 2007 21:34

Molly har jag bloggat om tidigare när jag var "barnvakt" åt mammas katt när hon var i Turkiet. Idag vill jag skicka en tanke till dig mamma och denna söta katt som idag blev överkörd. Har tänt ett ljus och tänker på dig mamma. Kram kram...

Av virvlan - 29 november 2007 21:29

De vackraste sakerna i livet kan inte ses eller röras. De skall kännas i ditt hjärta....

Av virvlan - 18 november 2007 21:40

I fredags efter jobbet åkte jag, N, lillebror och L upp till Arådalen. Arådalen ligger mitt uppe i ingenting och det är det som har varit så otroligt skönt. Pappa har timmerstuga där på 25 kvadrat innehållande 4 liggplatser, köksdel, vedeldad spis oc...

Ovido - Quiz & Flashcards