Alla inlägg den 8 juli 2007

Av virvlan - 8 juli 2007 12:29

Foto: Privat

Nu är de gifta och har lovat varandra evig trohet och dela glädje och sorg i all evighet. Det är vackert med bröllop. Efter en hektisk dag med många måsten och många saker som var tvungna att klaffa så har jag nu pustat ut och sov till 11 idag. Det vet jag inte när det hände sist.


Gårdagen i korthet. Jag åkte upp till Häggenås kl 8 kom dit och rullade upp håret på Sara och satte henne i värme. Hon satt i en halvtimme. Sen fick spolarna svalan och då började vi med sminket. Vi hade provsminkat förr men det blev absolut bästa gången igår så det känns skönt. Jag blev jätte nöjd och det blev Sara också. Sen plockade vi ur spolarna och tuperade och sprayade och fixade frisyre. Vi var 8 personer som sprang om kring och fixade och donade. Det var förutom jag och S hennes tre systrar, mamma och en två sminköser till. Men vi blev alla nöjda med resultaten.

Sen bar det iväg till kyrkan och jag mötte upp blomsterbudet som kom med buketterna mycket vackra. Sen mötte jag upp min toastmaster kollega och vi ställde oss i kyrkan för att dela utt psalmböcker, ris och kyrkoblad.

Akten var mycket vacker och jag fällde en tår.

Sen blev det fest som var jätte lyckad. Tror alla hade trevligt och framför allt brudparet som är det viktigaste denna dag. God mat och en fantastisk tårta, bra hålligång efter middagen och lagom många tal.

Ovido - Quiz & Flashcards