Alla inlägg den 4 juli 2007

Av virvlan - 4 juli 2007 22:00

Idag har jag haft utflyktsdag. Åkte kl tio upp till Åre. Har inte varit där på länge så jag tyckte det var dags idag. Kom upp och insåg att en hel del har hänt senaste året, den lilla charmiga byn som fanns finns på något sätt inte kvar sen alla byggen slagit upp. Men jag är fundersam på hur butikerna går runt under sommarmånaderna.  Det var en del norrmän där så antar att det är räddningen. Kedjor som Stadium, Jc, Kicks, Nya rum, Intersport Hugo Boss har etablerat sig i Åre, det uppblandat med lokala butiker som Hanson, Peak, Kaktus, Liten i Åre, Toys, Klädbutiken, 1420 så blir shoppingbuden stort. De flesta butikerna har märkeskläder så det är hög modegrad på kläderna i Åre.

Hade hoppats på att hitta något snyggt till mig själv på Kaktus, hade nämligen ett presentkort där men det slutade med blomkrukor från Cult designs serie Viola och en pump till diskmedlet. Presentkortet var på 500 så jag fick lägga till 20 kr. Lagom.

Sen blev det lunch,glass och hemfärd.  Väl hemma satte jag mig på balkongen i solen och läste bok en timme. Varmt och skönt. Dagen avrundades med bio Die Hard 4 .

Ovido - Quiz & Flashcards