Direktlänk till inlägg 11 september 2007

Härlig tisdag!

Av virvlan - 11 september 2007 22:53

Idag har varit en härlig dag. Började med en solig promenad till jobbet. Jobbade till halv fem och sen gick jag och fixade födelsedagspresent till N han fyller år i morgon. Jag åkte sen på träning och det var skönt för det var ett tag sen jag tränade på grund av förkylningen men det kändes bra, piggare än jag själv trodde.


Igår var jag på utbildningen i ledarskap och jag måste säga att det är en intressant del av mitt arbete, svårt att beskriva varför men det är så otroligt mkt som spelar in och jag tror många gånger så är det inte så enkelt i praktiken som det faktiskt låter i teorin. Fiffig utmaning.


När jag hälsade på Ingela i helgen så spelade hon den här låten för mig och jag blev kär när jag hörde den. Det blir många låttips nu men jag är inne i en sådan period just nu. Sov gott alla vänner.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av virvlan - 12 december 2007 23:15

Nu flyttar jag, ev för alltid eller bara för ett tag, du hittar mig på http://virvlan.blogg.se...

Av virvlan - 9 december 2007 19:38

Av virvlan - 29 november 2007 21:34

Molly har jag bloggat om tidigare när jag var "barnvakt" åt mammas katt när hon var i Turkiet. Idag vill jag skicka en tanke till dig mamma och denna söta katt som idag blev överkörd. Har tänt ett ljus och tänker på dig mamma. Kram kram...

Av virvlan - 29 november 2007 21:29

De vackraste sakerna i livet kan inte ses eller röras. De skall kännas i ditt hjärta....

Av virvlan - 18 november 2007 21:40

I fredags efter jobbet åkte jag, N, lillebror och L upp till Arådalen. Arådalen ligger mitt uppe i ingenting och det är det som har varit så otroligt skönt. Pappa har timmerstuga där på 25 kvadrat innehållande 4 liggplatser, köksdel, vedeldad spis oc...

Ovido - Quiz & Flashcards